Elektrische producten

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

Specificaties SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat, Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen

Met de SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken, maar ook een onmisbaar apparaat voor de koffieliefhebber in huis. Met deze pistonmachine en bonenmaler kun je namelijk direct genieten van heerlijke verse koffie. De bonenmaler maalt de koffiebonen met maar liefst 450 rotaties per minuut, zodat je verzekerd bent van een perfecte maling. Met 30 verschillende standen kun je zelf bepalen hoe grof of fijn je de koffie maalt en voor hoeveel kopjes je koffie nodig hebt. Met de pistonmachine kun je eenvoudig je versgemalen koffie omtoveren tot een heerlijke espresso. Je hebt volledige controle over de temperatuur van de espresso, omdat je zelf de watertemperatuur kunt instellen. Hierdoor voorkom je dat de koffie verbrandt en kun je optimaal genieten van de smaakvolle aroma's. De stoompijp maakt het mogelijk om de espresso af te toppen met een dikke schuimlaag, voor een extra luxe ervaring. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het ontkalken van de machine, want je krijgt een melding zodra het zover is. Zo blijft je pistonmachine in topconditie en kun je keer op keer genieten van de perfecte kop koffie. Let wel op, het vergt tijd en geduld om de kunst van het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine onder de knie te krijgen. Deze machine vereist meer inzet.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maalt u koffiebonen fijn in 30 verschillende maalstanden. Met de regelbare watertemperatuur past u de warmte van een espresso aan naar uw smaak. Op de warmhoudplaat blijft uw kop koffie langer warm.

Minpunten
  • De grootte van deze koffiemolen is aardig groot.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen is een Pistonmachine.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen is 1 l.

Met SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat, Mat & glanzend afgewerkt.