Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Pastel groen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Pastel groen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Pastel groen.

Specificaties Moccamaster KBG Select Pastel groen

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Pastel groen

Met de Moccamaster KBG Select Pastel groen zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een ware smaaksensatie. Dit koffiezetapparaat is speciaal ontworpen om de perfecte temperatuur te bereiken, namelijk tussen de 92 en 96 graden Celsius. Hierdoor komen de aroma's van de koffiebonen optimaal tot hun recht en voorkom je die vervelende bittere smaak. Binnen een mum van tijd, slechts 6 minuten, staat er een hele pot koffie klaar om van te genieten. Maar wat als je liever een kleinere hoeveelheid zet? Geen probleem! Met de handige keuzeschakelaar kun je ook gemakkelijk kiezen voor een halve pot koffie. En geen haast, want de warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie maar liefst 40 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Zo kun je rustig genieten van een tweede kopje koffie zonder dat het aan smaak inboet. Niet alleen is de Moccamaster KBG Select Pastel groen functioneel, maar het heeft ook een prachtig design. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook nog eens een moderne uitstraling geeft. Het koffiezetapparaat is afgewerkt in een stijlvolle pastel groene kleur, waardoor het een echte eyecatcher is in elke keuken. Met de druppelstop hoef je je ook geen zorgen te maken over koffievlekken op de warmhoudplaat.

Pluspunten
  • Door de temperatuur nauwkeurig af te stellen tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak van de koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten is er snel een volle kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Pastel groen

Moccamaster KBG Select Pastel groen is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Pastel groen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Pastel groen is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Pastel groen kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Pastel groen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.