Elektrische producten

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver.

Specificaties De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

Met de De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver zet je moeiteloos een heerlijke espresso of koffie voor 1 of 2 personen. Het is eenvoudig om de sterkte van elke kop koffie in te stellen met behulp van de grote draaiknop. Begin je ochtend met een krachtige espresso en sluit je dag af met een milde koffie. En als je de voorkeur geeft aan cafeïnevrije koffie, dan kun je ook tussendoor een kopje zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Ben jij een liefhebber van melkspecialiteiten, zoals cappuccino of latte macchiato? Dan kun je zelf melk opschuimen met het handige stoompijpje. Zo kun je genieten van een romige en smaakvolle koffie-ervaring. En mocht er ooit iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met deze De'Longhi volautomaat kun je snel en moeiteloos een heerlijk kopje koffie zetten, precies naar jouw smaak.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Zet eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen. Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je vele kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Jij maakt zelf melkschuim met de stoompijp, wat het bereiden van een cappuccino minder snel en gemakkelijk maakt. Zonder een display leidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.