Elektrische producten

Russell Hobbs Colours Plus Creme

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Russell Hobbs Colours Plus Creme onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Russell Hobbs verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Russell Hobbs Colours Plus Creme.

Specificaties Russell Hobbs Colours Plus Creme

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Colours Plus Creme

De Russell Hobbs Colours Plus Crème is een koffiezetapparaat dat jou elke ochtend begroet met een heerlijke pot warme koffie. Met de handige instelbare timer kun je de avond van tevoren al bepalen hoe laat het apparaat aan de slag moet gaan, zodat je meteen kunt genieten van een verse kop koffie zodra je wakker wordt. Het waterreservoir van dit koffiezetapparaat heeft een handige aanduiding voor het aantal koppen koffie dat je wilt zetten, zodat je altijd precies genoeg water kunt toevoegen. Dankzij de uitneembare filterhouder kun je de koffie eenvoudig boven de prullenbak legen, wat schoonmaken een fluitje van een cent maakt. En maak je geen zorgen als je vergeet de koffiemachine uit te zetten, want na 40 minuten schakelt deze automatisch weer uit, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. Met de Russell Hobbs Colours Plus Crème wordt koffiezetten een eenvoudige en plezierige taak. Begin je dag goed met dit stijlvolle en functionele koffiezetapparaat dat al je koffiewensen vervult.

Pluspunten
  • Met de timer bepaal je wanneer de koffie voor je gereed staat. Je kunt het koffiezetapparaat eenvoudig bedienen via het display. De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan van onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, wat zorgt dat het bijvullen minder makkelijk gaat.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Colours Plus Creme

Russell Hobbs Colours Plus Creme is een Filterapparaat.

Russell Hobbs Colours Plus Creme is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Russell Hobbs Colours Plus Creme is 1,25 l.

Met Russell Hobbs Colours Plus Creme kun je 10 zetten per keer.

Russell Hobbs Colours Plus Creme is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.