Elektrische producten

Sage the Barista Pro Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Pro Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Pro Stainless Steel.

Specificaties Sage the Barista Pro Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Stainless Steel

De Sage the Barista Pro Stainless Steel is een perfecte aanvulling op je keuken, met een ingebouwde bonenmaler die automatisch maalt en doseert. Hierdoor wordt er precies de juiste hoeveelheid koffie in de filterdrager gedaan voor een heerlijke espresso of lungo. En als je bezoek hebt, kun je zelfs twee kopjes koffie tegelijk zetten. Dankzij de nauwkeurige PID temperatuurmeter, die zorgt voor een constante zettemperatuur, zal de koffie nooit verbranden. Met het handige display en de eenvoudige bedieningsknoppen kun je deze espressomachine moeiteloos bedienen. En voor degenen die graag melk in hun koffie hebben, kun je met de krachtige stoompijp melk opschuimen als een echte barista. Bepaal zelf hoeveel melkschuim je wilt, zodat je elke keer weer een uniek koffierecept kunt creëren. En om er zeker van te zijn dat de melk de juiste temperatuur heeft, kun je gewoon het roestvrijstalen melkkannetje aanraken voordat je het in je kopje schenkt. Houd er wel rekening mee dat het een beetje tijd en geduld kost om te leren hoe je heerlijke koffie zet met een pistonmachine. Het is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine, maar met wat oefening kun je de perfecte kop koffie zetten waar je altijd van gedroomd hebt.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt. De espressomachine maalt automatisch precies genoeg koffie voor jouw kopje. Vanwege de uitstekende bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het toestel beschikt niet over een aanraakscherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Stainless Steel

Sage the Barista Pro Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Barista Pro Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Pro Stainless Steel is 1,9 l.

Met Sage the Barista Pro Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Pro Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.