Elektrische producten

Krups Pro Aroma F312

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Pro Aroma F312 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Pro Aroma F312.

Specificaties Krups Pro Aroma F312

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Krups Pro Aroma F312

Met de Krups Pro Aroma F312 kun je maar liefst 4 uur lang genieten van een heerlijke warme pot koffie. De roestvrijstalen thermoskan heeft een capaciteit van 1 liter, wat goed is voor maximaal 10 vers gezette kopjes koffie. Dankzij de slimme temperatuurregeling ben je altijd verzekerd van een smaakvolle kop koffie, omdat deze zorgt voor een optimale koffie-extractie. Tijdens het zetproces maakt de koffiemachine gebruik van de juiste watertemperatuur, waardoor de beste aroma's worden vrijgegeven. Aan de voorkant van de machine bevindt zich een waterindicator, die duidelijk zichtbaar is. Hierdoor weet je altijd precies hoeveel water je moet toevoegen voor het gewenste aantal kopjes koffie. Het vullen van de draaiende filterhouder met de juiste hoeveelheid gemalen koffie is eenvoudig en snel te doen. Zelfs als de machine nog niet klaar is met koffiezetten, kun je met het druppelstopsysteem op elk moment een kopje koffie inschenken. Dit betekent dat je niet langer hoeft te wachten om alvast van een slokje koffie te genieten. Met de Krups Pro Aroma F312 haal je niet alleen een koffiemachine in huis die zorgt voor een optimale smaakbeleving, maar ook voor gebruiksgemak. Het moderne design past in elke keuken en de thermoskan houdt je koffie lang warm, zodat je er de hele dag van kunt genieten. Of je nu een.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk naar de ontbijttafel kunt meenemen. De druppelstop voorkomt dat er nadruppels komen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip.

Veelgestelde vragen over Krups Pro Aroma F312

Krups Pro Aroma F312 is een Filterapparaat.

Krups Pro Aroma F312 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Pro Aroma F312 is 1,25 l.

Met Krups Pro Aroma F312 kun je 10 zetten per keer.

Krups Pro Aroma F312 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.