Elektrische producten

Krups Intuition Preference EA8738

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Intuition Preference EA8738 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Intuition Preference EA8738.

Specificaties Krups Intuition Preference EA8738

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Intuition Preference EA8738

Met de Krups Intuition Preference EA8738 kun je eenvoudig je favoriete koffierecepten bereiden met behulp van verschillende kleuren. Het intuïtieve touchscreen menu op het heldere OLED-scherm biedt toegang tot maar liefst 11 voorgeprogrammeerde koffies. Bovendien kun je met deze machine zelfs twee melkspecialiteiten tegelijkertijd zetten. Personaliseer je koffie-ervaring door tot wel 8 favoriete dranken op te slaan. Op deze manier kun je keer op keer genieten van jouw perfect samengestelde koffierecept. Het extractieproces van de Krups Intuition Preference EA8738 maakt gebruik van de geavanceerde Quattro Force-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de versgemalen koffie met kracht wordt samengeperst, waardoor de gemalen koffie een homogene massa vormt. Hierdoor wordt het water gelijkmatig over de koffie verdeeld voor een optimale smaakervaring. Met de verstelbare koffie-uitloop kun je zowel kleine espresso kopjes als grote latte macchiato glazen onder het apparaat plaatsen. Bovendien geeft de machine automatisch een waarschuwingssignaal wanneer deze toe is aan onderhoud, zodat je altijd kunt genieten van de beste prestaties. Ontdek de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Krups Intuition Preference EA8738 en maak van elke kop koffie een ware smaaksensatie.

Pluspunten
  • Je plaatst de melkslang in de bijgeleverde melkkan. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Sla koffierecepten op voor 8 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat waarmee je de kopjes vooraf kunt verwarmen. Zonder een compartiment voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Preference EA8738

Krups Intuition Preference EA8738 is een Volautomatische espressomachine.

Krups Intuition Preference EA8738 is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Intuition Preference EA8738 is 3 l.

Met Krups Intuition Preference EA8738 kun je 2 zetten per keer.

Krups Intuition Preference EA8738 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.