Elektrische producten

Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart.

Specificaties Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

De Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is een koffiezetapparaat dat extra hete koffie met een volle smaak zet. Dit komt door het unieke Boil and Brew-systeem, waarbij het water al aan de kook wordt gebracht voordat het koffiezetproces begint. Het glazen waterreservoir heeft een inhoud van 1 liter en kan eenvoudig van bovenaf bijgevuld worden. Dankzij de handige maataanduiding kun je direct bepalen hoeveel kopjes koffie je wilt zetten. Wil je een hele kan zetten? Geen probleem, binnen 10 minuten staat de kan klaar. Het koffiezetapparaat is voorzien van een handige warmhoudplaat, waardoor de koffie langer warm blijft. Zo kun je op elk moment genieten van een heerlijk kopje koffie, zelfs wanneer de visite onverwachts langskomt. Daarnaast heeft de Cafe Gourmet een compact en slank formaat, waardoor hij weinig ruimte inneemt op je keukenblad. En mocht je een keer vergeten het apparaat uit te schakelen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Na 30 minuten schakelt de Cafe Gourmet namelijk automatisch uit. Met dit koffiezetapparaat geniet je elke dag van heerlijke, hete koffie met een volle smaak, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Door het Boil and Brew-systeem maak je koffie die extra heet is en een volle smaak heeft. Met de maataanduiding kan je van tevoren bepalen hoeveel koppen koffie je wilt zetten. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat de koffie 30 minuten lang warm blijft.

Minpunten
  • Met zijn hoogte van 51 centimeter past hij niet makkelijk onder een keukenkastje.

Veelgestelde vragen over Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is een Filterapparaat.

Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is 1 l.

Met Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart kun je 8 zetten per keer.

Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.