Elektrische producten

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit.

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit ben je altijd verzekerd van een perfect onderhouden koffiemachine. Het bijgeleverde onderhoudspakket bevat allerlei benodigdheden, zoals 2 flessen ontkalkingsmiddel, een melksysteemreiniger, een waterfilter en een handige microvezeldoek. Hiermee kun je de machine direct schoonhouden en ervoor zorgen dat je altijd kunt genieten van de beste koffie. Dit koffiezetapparaat is ideaal voor zowel individueel gebruik als voor het zetten van koffie voor twee personen tegelijkertijd. Met de grote draaiknop kun je eenvoudig de sterkte van je koffie instellen, variërend van mild tot sterk. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een apart vakje voor gemalen koffie, zodat je ook kunt genieten van een heerlijke decaf koffie of andere smaakvariaties. Maak je koffiebeleving compleet door je espresso af te toppen met vers opgeschuimde melk. Met de handige stoompijp van de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B kun je moeiteloos melk opschuimen en een extra luxe touch aan je koffie geven. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan staat De'Longhi klaar om je te helpen. In zowel Nederland als België bieden ze een uitstekende service aan huis, met eigen monteurs die snel en vakkundig eventuele problemen kunnen oplossen. Met deze De'Longhi vol.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket heb je de juiste schoonmaakmiddelen voor je apparaat bij de hand. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Maak eenvoudig een decafé koffie klaar dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je moet zelf melk opschuimen met de stoompijp, waardoor het zetten van een cappuccino minder snel en gemakkelijk gaat. Zonder display zal het apparaat je niet begeleiden met een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van de koffie.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.