Elektrische producten

Sage the Barista Pro Sea Salt

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Pro Sea Salt onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Pro Sea Salt.

Specificaties Sage the Barista Pro Sea Salt

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Sea Salt

De Sage the Barista Pro Sea Salt is een revolutionaire espressomachine die is ontworpen voor de echte koffieliefhebber. Met zijn ingebouwde bonenmaler en automatische dosering van de koffiebonen zorgt deze machine voor een perfecte kop espresso of lungo. Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om tegelijkertijd 2 koppen koffie te zetten, ideaal voor wanneer je bezoek hebt. Dankzij de nauwkeurige PID temperatuurmeter blijft de koffie op de juiste temperatuur, zonder dat deze verbrandt. Het gebruiksvriendelijke display en de intuïtieve bedieningsknoppen maken het eenvoudig om de machine naar jouw wensen in te stellen. Met de krachtige stoompijp kun je melk opschuimen als een echte barista, waardoor je keer op keer een andere koffiecreatie kunt maken. Controleer eenvoudig de temperatuur van de melk met het roestvrijstalen melkkannetje en giet het vervolgens in je kopje. Let op: het kost tijd en geduld om de perfecte smaakvolle koffie te zetten met een pistonmachine. Dit proces vereist meer vaardigheid en oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Barista Pro Sea Salt kun je de kunst van het koffiezetten echt meester worden en genieten van de heerlijkste koffiecreaties.

Pluspunten
  • Door de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt. Met de automatische maal- en doseerfunctie maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • De machine heeft geen touchscreen scherm waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Sea Salt

Sage the Barista Pro Sea Salt is een Pistonmachine.

Sage the Barista Pro Sea Salt is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Pro Sea Salt is 1,9 l.

Met Sage the Barista Pro Sea Salt kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Pro Sea Salt is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.