Elektrische producten

Tefal Includeo CM5338 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Tefal Includeo CM5338 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Tefal verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Tefal Includeo CM5338 Zwart.

Specificaties Tefal Includeo CM5338 Zwart

Merk

Tefal

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

15

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Tefal Includeo CM5338 Zwart

De Tefal Includeo CM5338 Zwart is een koffiezetapparaat dat is ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen, waardoor koffiezetten een eenvoudige taak wordt. Met slechts één druk op de knop opent de deksel automatisch, waardoor je snel toegang hebt tot de filterhouder. Deze filterhouder is uitneembaar, wat het zetten van koffie en het uiteindelijk reinigen van het apparaat veel gemakkelijker maakt. Dankzij het ruime waterreservoir kun je eenvoudig tot wel 10 kopjes koffie zetten. Met de duidelijke maataanduiding op het apparaat kun je gemakkelijk aflezen voor hoeveel personen je een kop koffie zet. Bovendien is de koffiekan voorzien van een anti-slip handgreep, waardoor je altijd een stevige grip hebt en het apparaat veilig kunt gebruiken. Het robuuste onderstuk zorgt ervoor dat het koffiezetapparaat stevig op het aanrecht blijft staan, zelfs tijdens het zetten van koffie. Met de Tefal Includeo CM5338 Zwart kun je moeiteloos genieten van een heerlijke kop koffie. Het gebruiksvriendelijke ontwerp, de handige functies en de hoogwaardige materialen maken dit koffiezetapparaat een must-have voor elke koffieliefhebber. Voeg wat stijl en gemak toe aan je ochtendroutine met dit prachtige apparaat.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt dat er nadruppeling plaatsvindt wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. Dankzij het compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens.

Minpunten
  • De machine beschikt niet over een warmhoudplaat om de koffie langer warm te houden.

Veelgestelde vragen over Tefal Includeo CM5338 Zwart

Tefal Includeo CM5338 Zwart is een Filterapparaat.

Tefal Includeo CM5338 Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Tefal Includeo CM5338 Zwart is 1,25 l.

Met Tefal Includeo CM5338 Zwart kun je 15 zetten per keer.

Tefal Includeo CM5338 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.