Elektrische producten

Sage the Bambino Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Stainless Steel.

Specificaties Sage the Bambino Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Stainless Steel

De Sage the Bambino Stainless Steel is een compacte espressomachine van hoogwaardige kwaliteit. Deze machine is speciaal ontworpen voor de echte koffieliefhebber die graag de perfecte kop koffie wil zetten. Met de juiste dosering van versgemalen koffiebonen zorgt de pistonmachine voor een volle en rijke smaakervaring. Het koffiezetproces begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractieproces onder hoge druk. Hierdoor worden de aroma's en smaken optimaal geëxtraheerd. Dankzij de nauwkeurige temperatuursregeling blijft de zettemperatuur constant, waardoor de koffie niet verbrandt en de perfecte smaak behouden blijft. Met de handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig 1 of 2 koppen koffie zetten naar jouw smaak. Wil je een heerlijke cappuccino maken? Geen probleem! Met de krachtige stoompijp kun je melk opschuimen in het bijgeleverde kannetje. Hiermee kun je jouw espresso in een handomdraai omtoveren tot een romige cappuccino. Dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem is de machine binnen 3 seconden klaar voor gebruik. Bovendien geeft de schoonmaakindicator precies aan wanneer het tijd is om de machine schoon te maken, zodat je altijd kunt genieten van een optimale smaak. Houd er wel rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines. Met de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor deze goed smaakt. De metalen behuizing is steviger dan een behuizing van plastic.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen malen je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je er los bij.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Stainless Steel

Sage the Bambino Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Stainless Steel is 1,4 l.

Met Sage the Bambino Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.