Elektrische producten

Sage the Dual Boiler Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Dual Boiler Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Dual Boiler Stainless Steel.

Specificaties Sage the Dual Boiler Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Dual Boiler Stainless Steel

De Sage the Dual Boiler Stainless Steel is een geavanceerde espressomachine met 2 boilers, waardoor je gelijktijdig espresso kunt zetten en melk kunt opschuimen. Met behulp van de ingebouwde drukmeter kun je nauwlettend in de gaten houden met welke druk je je espresso zet. Daarnaast zorgt de PID-regelaar ervoor dat je espresso altijd wordt bereid onder een constante temperatuur. Het opschuimen van melk is een eitje met de stoompijp en het meegeleverde rvs melkkannetje. Je kunt hiermee heerlijke cappuccino's en lattes maken, net als een echte barista. Op het verlichte display kun je de temperatuur en resttijd van je koffie controleren. Bovendien kun je je koffiekopjes gemakkelijk bewaren op het warmhoudrooster bovenop de machine, waardoor je espresso langer warm blijft. Met een ruim waterreservoir van maar liefst 2,5 liter kun je meer dan 10 kopjes koffie achter elkaar zetten zonder tussendoor het water bij te vullen. Houd er wel rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je heerlijke koffie zet met een pistonmachine. Dit vergt wat oefening en is minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Een tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen. Zo kun je optimaal genieten van de rijke smaak van verse koffiebonen.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino maken met de juiste koffie- en melktemperatuur. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor hij goed smaakt. Vanwege de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft deze machine een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn; deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Dual Boiler Stainless Steel

Sage the Dual Boiler Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Dual Boiler Stainless Steel is 2,5 l.

Met Sage the Dual Boiler Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Dual Boiler Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.