Elektrische producten

Braun KF 9050 BK

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Braun KF 9050 BK onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Braun verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Braun KF 9050 BK.

Specificaties Braun KF 9050 BK

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Braun KF 9050 BK

Met de Braun KF 9050 BK krijg je een stijlvolle en geavanceerde koffiezetapparaat in huis. Dit apparaat biedt niet alleen de mogelijkheid om een hele pot koffie te zetten, maar ook om je thermosbeker te vullen of gewoon een enkel kopje koffie voor jezelf te zetten. Met de handige knopjes voor Light, Gold en Bold stel je gemakkelijk de gewenste koffiesterkte in. Daarnaast is er zelfs een speciale Over Ice functie waarmee je heerlijke ijskoffie kunt maken, perfect voor warme zomerdagen. Dankzij de handige timerfunctie kun je 's ochtends wakker worden met de heerlijke geur van vers gezette koffie, want je kunt instellen dat er al een kopje koffie voor je klaarstaat. Het afneembare waterreservoir maakt het vullen van het apparaat een fluitje van een cent. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige kopsaanduiding, waardoor je altijd precies de juiste hoeveelheid water kunt afmeten voor het gewenste aantal kopjes koffie. Met de Braun KF 9050 BK geniet je elke dag van een heerlijke kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je zet een grote koffiepot, maar ook een thermoskan of kopje koffie met deze koffiemachine. Dankzij de "over ice" functie kan je ook koude koffie maken met dit apparaat. De schoonmaakindicator geeft je een signaal wanneer het tijd is om te ontkalken.

Minpunten
  • De kunststof behuizing is niet zo duurzaam als een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Braun KF 9050 BK

Braun KF 9050 BK is een Filterapparaat.

Braun KF 9050 BK is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Braun KF 9050 BK is 1,5 l.

Met Braun KF 9050 BK kun je 10 zetten per keer.

Braun KF 9050 BK is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.