Elektrische producten

KitchenAid 5KCM1209EER Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KCM1209EER Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KCM1209EER Rood.

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EER Rood

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van KitchenAid 5KCM1209EER Rood

Met de KitchenAid 5KCM1209EER in de kleur Keizerrood kun je moeiteloos 14 kopjes koffie zetten in één keer. Dankzij de handige doseermarkeringen op de herbruikbare filter en de tabel op het waterreservoir heb je altijd de perfecte verhouding tussen koffie en water. Hierdoor is elke kop koffie die je zet altijd vol van smaak. Met de keuzeknop kun je zelf de sterkte van je koffie bepalen. Zo kun je 's ochtends bijvoorbeeld automatisch een sterker kopje koffie zetten dan 's avonds. Je hoeft niet te wachten totdat de hele kan vol is, want dit koffiezetapparaat heeft een handige pauzefunctie. Hierdoor kun je alvast een mok vullen terwijl de koffie nog aan het zetten is. Bovendien blijft je koffie maar liefst 40 minuten lang warm op de warmhoudplaat. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijk kopje koffie, zonder je zorgen te maken dat het koud wordt. De KitchenAid 5KCM1209EER is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met zijn prachtige rode kleur voegt hij een vleugje stijl toe aan elke keuken. Daarnaast is dit koffiezetapparaat ook nog eens eenvoudig te reinigen. De herbruikbare filter en het waterreservoir zijn namelijk vaatwasserbestendig. Kortom, met de KitchenAid 5KCM1209EER geniet je elke dag.

Pluspunten
  • Dankzij het grote waterreservoir van 1,7 liter kun je tegelijkertijd 14 koppen koffie zetten. Met de timer kun je instellen wanneer de koffie voor jou klaarstaat. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang warm.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen thermosfles om de koffie warm te houden wanneer je de fles op tafel plaatst.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KCM1209EER Rood

KitchenAid 5KCM1209EER Rood is een Filterapparaat.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KCM1209EER Rood is 1,7 l.

Met KitchenAid 5KCM1209EER Rood kun je 14 zetten per keer.

KitchenAid 5KCM1209EER Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.