Elektrische producten

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Russell Hobbs verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat.

Specificaties Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat

Met het Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat geniet je elke ochtend van een heerlijk vers kopje koffie. Dit koffiezetapparaat biedt jou de mogelijkheid om de tijd in te stellen waarop je koffie klaar moet zijn. Stel je voor, je wordt wakker en de heerlijke geur van koffie komt je tegemoet. Of kom thuis na een lange dag en er staat al een verse pot koffie op je te wachten. Het kan allemaal met dit geweldige koffiezetapparaat. Met behulp van het handige display en de eenvoudige knoppen kun je het programma instellen naar jouw voorkeur. Heb je haast en wil je snel een kopje koffie zetten? Geen probleem! Kies ervoor om een pot koffie te zetten voor 2 tot 4 koppen wanneer je weinig tijd hebt. Dankzij de indicator op dit Russell Hobbs koffiezetapparaat kun je gemakkelijk zien of je genoeg water hebt voor een volle kan koffie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van een perfecte kop koffie. Met het Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat wordt koffiezetten een ware beleving. Begin je dag goed met de heerlijke geur en smaak van vers gezette koffie, precies op het moment dat jij dat wilt. Voortaan hoef je niet meer te wachten op je koffie, maar staat deze al voor je klaar. Haal dit geweldige koffiezetapparaat nu in huis en ervaar zelf het gemak en genot van een perfect kopje.

Pluspunten
  • Met het speciale programma maak je snel 2 tot 4 kopjes koffie. Met de timer kun je instellen wanneer de koffie voor je klaar staat. De druppelstop voorkomt dat er na het weghalen van de kan onder het apparaat nog koffie na druppelt.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet eruit halen, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat is een Filterapparaat.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat is 1,25 l.

Met Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat kun je 10 zetten per keer.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.