Elektrische producten

Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen.

Specificaties Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

Met de Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen geniet je van het gemak en de perfectie van zelfgemaakte koffie. Deze gebruiksvriendelijke bonenmaler zorgt ervoor dat je de koffiebonen rechtstreeks in de filterdrager kunt malen, waardoor je direct kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Met maar liefst 60 maalstanden heb je volledige controle over de grofheid van de gemalen koffie, en op het handige display zie je precies welke maalstand het meest geschikt is voor het type koffie dat je wilt zetten. Dankzij het snelle opwarmproces is het koffiezetapparaat binnen 3 seconden klaar om 1 of 2 koppen koffie tegelijkertijd te zetten. En als je een kannetje melk onder de stoompijp plaatst, zal de automatische stoompijp direct de melk opschuimen, waardoor je moeiteloos een heerlijke cappuccino of latte kunt bereiden. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de machine, want de schoonmaakindicator geeft je een seintje wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Houd er echter rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie enige tijd en geduld vergt. Het is een kunst die je moet leren en het proces is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen heb je alle tools die je nodig hebt om de perfecte kop koffie te.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kun je koffiebonen vermalen tot 60 verschillende fijnheidsgraden. Je kunt melk gemakkelijker opschuimen dan bij andere espressomachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, waardoor hij goed smaakt.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht door zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen

Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen is een Pistonmachine.

Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen is 1,9 l.

Met Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

Sage The Bambino Plus Black Stainless + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.