Elektrische producten

Sage the Bambino Damson Blue

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Damson Blue onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Damson Blue.

Specificaties Sage the Bambino Damson Blue

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Damson Blue

De Sage the Bambino Damson Blue is een compacte machine van topkwaliteit, perfect voor de echte barista. Met deze pistonmachine zet je de meest smaakvolle koffie door de juiste hoeveelheid versgemalen koffiebonen te doseren. Het koffiezetproces begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractie onder hoge druk. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling blijft de zettemperatuur constant, waardoor de koffie nooit zal verbranden. Met de eenvoudige bedieningsknoppen zet je moeiteloos 1 of 2 kopjes koffie tegelijk. Maak van een espresso eenvoudig een cappuccino door de melk op te schuimen met de krachtige stoompijp. Het ThermoJet-verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de machine binnen 3 seconden klaar is om te starten. Bovendien geeft de schoonmaakindicator aan wanneer het tijd is om de machine schoon te maken. Houd er rekening mee dat het even tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie zet, dit vergt meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen om koffie te zetten met versgemalen bonen.

Pluspunten
  • Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad in vergelijking met andere pistonmachines. Door de geïntegreerde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, wat resulteert in een smakelijke smaak. De metalen behuizing is sterker dan een plastic behuizing.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Damson Blue

Sage the Bambino Damson Blue is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Damson Blue is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Damson Blue is 1,4 l.

Met Sage the Bambino Damson Blue kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Damson Blue is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.