Elektrische producten

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit.

Specificaties De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit haal je niet alleen een nieuwe koffiemachine in huis, maar ook alle benodigde onderhoudsmiddelen om deze in topconditie te houden. Hiermee voorkom je defecten en zorg je ervoor dat de koffiekwaliteit altijd op het hoogste niveau blijft. Het koffiezetapparaat is eenvoudig te bedienen via het touchscreen display, waarop je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende voorgeprogrammeerde koffierecepten. Met slechts één druk op de knop zet je moeiteloos 2 zwarte koffies of 1 heerlijke melkspecialiteit. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem van de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit kun je in een razendsnel tempo meerdere koffies achter elkaar zetten. Het apparaat verwarmt namelijk de koffie en melk tegelijkertijd op. Bovendien zorgt het LatteCrema melksysteem voor een romige en dikke schuimlaag bij iedere melkspecialiteit. Je kunt elk recept aanpassen naar jouw persoonlijke smaak en deze opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit kun je dus snel genieten van een heerlijk kopje koffie, bere.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket breng je de juiste schoonmaakmiddelen voor jouw apparaat in huis. Met het kleurendisplay met touchscreen bedien je de espressomachine gemakkelijk, dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Kies uit 12 koffiespecialiteiten, waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit is 1,8 l.

Met De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B + Coffee Care Kit is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.