Elektrische producten

Sage the Barista Pro Black Stainless

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Pro Black Stainless onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Pro Black Stainless.

Specificaties Sage the Barista Pro Black Stainless

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Black Stainless

De Sage the Barista Pro Black Stainless is de ultieme espressomachine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn ingebouwde bonenmaler en automatische maling en dosering van de koffiebonen, zorgt deze machine ervoor dat er precies genoeg koffie in de filterdrager valt voor een smaakvolle espresso of lungo. En met de mogelijkheid om 2 koppen koffie tegelijkertijd te zetten, is deze machine perfect voor wanneer je bezoek hebt. Wat deze espressomachine echt onderscheidt, is de nauwkeurige PID temperatuurmeter. Deze zorgt voor een constante zettemperatuur, waardoor je koffie nooit zal verbranden. Met behulp van het handige display en de intuïtieve bedieningsknoppen is deze machine zeer gemakkelijk te gebruiken. En met de krachtige stoompijp kun je melk opschuimen als een echte barista. Bepaal zelf hoeveel melkschuim je wilt toevoegen en creëer zo elke keer weer een uniek koffierecept. Voel aan de buitenkant van het roestvrijstalen melkkannetje of de melk de juiste temperatuur heeft en schenk het dan in jouw kopje. Het is belangrijk om op te merken dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Het is geen kwestie van een druk op de knop, zoals bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Barista Pro Black Stainless krijg je wel de volledige controle over het zetproces en kun je.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor het goed smaakt. De espressomachine maalt automatisch en doseert precies genoeg koffie voor je kopje. Vanwege de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • The Dutch translation of the sentence is: De apparaat heeft geen aanraakscherm waarmee je het menu gemakkelijk kunt doorlopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Black Stainless

Sage the Barista Pro Black Stainless is een Pistonmachine.

Sage the Barista Pro Black Stainless is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Pro Black Stainless is 1,9 l.

Met Sage the Barista Pro Black Stainless kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Pro Black Stainless is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.