Elektrische producten

SMEG DCF02PGEU Watergroen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG DCF02PGEU Watergroen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG DCF02PGEU Watergroen.

Specificaties SMEG DCF02PGEU Watergroen

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02PGEU Watergroen

De SMEG DCF02PGEU Watergroen is een eyecatcher op je keukenblad met zijn retro jaren '50 uitstraling. Met deze koffiemachine kun je zelf de sterkte en het volume van je koffie instellen, zodat je altijd de perfecte kop kunt zetten. Met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen, is deze machine zeer gebruiksvriendelijk. Als je vrienden op bezoek komen, kun je met deze machine maar liefst 10 personen voorzien van een heerlijk warm kopje koffie per zetbeurt. Je kunt eenvoudig aflezen hoeveel water je moet toevoegen, zowel van de glazen kan als het waterreservoir. En zodra je de gevulde kan uit de machine haalt, zorgt de automatische druppelstop ervoor dat er geen geknoei op het aanrecht ontstaat. Daarnaast beschikt deze koffiemachine over een warmhoudplaat die je koffie maar liefst 40 minuten warm houdt. Na deze tijd schakelt de machine automatisch uit, wat energiebesparend is. Met de SMEG DCF02PGEU Watergroen geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een prachtig retro design in je keuken.

Pluspunten
  • Met de aanpasbare koffiesterkte maak je koffie volgens jouw persoonlijke voorkeur. Met het waterreservoir met kopjesaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang warm.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02PGEU Watergroen

SMEG DCF02PGEU Watergroen is een Filterapparaat.

SMEG DCF02PGEU Watergroen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG DCF02PGEU Watergroen is 1,4 l.

Met SMEG DCF02PGEU Watergroen kun je 10 zetten per keer.

SMEG DCF02PGEU Watergroen is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.