Elektrische producten

Sage the Bambino Plus Black Stainless

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Plus Black Stainless onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Plus Black Stainless.

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Stainless

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Black Stainless

Met de Sage the Bambino Plus Black Stainless haal je een compacte en hoogwaardige espressomachine in huis, zonder gedoe. Deze machine is perfect voor liefhebbers van koffie die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit. De roestvrijstalen stoompijp schuimt automatisch melk op wanneer je een kannetje verse melk eronder zet. Je hebt de keuze uit drie temperatuurstanden om de melk te verwarmen en je kunt ook de dikte van het melkschuim aanpassen met drie verschillende standen. Wat deze espressomachine echt bijzonder maakt, is de ingebouwde PID-temperatuurregelaar. Deze zorgt voor een constante zettemperatuur, waardoor je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie zonder verbrande smaak. Met de handige bedieningsknoppen kun je met gemak één of twee kopjes koffie zetten. Bovendien wordt je op de hoogte gehouden van de schoonmaakstatus van de machine dankzij de handige schoonmaakindicator. Het is belangrijk om te weten dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Dit is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine. Maar maak je geen zorgen, met wat oefening en de juiste technieken kun je binnen no-time een echte barista worden. Vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen, zodat je kunt genieten van koffie met versgemalen bonen. Met de Sage the Bambino Plus Black Stainless haal je de perfecte es.

Pluspunten
  • Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het smalle formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines. Door de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, zodat hij goed smaakt. Je schuimt melk gemakkelijker op dan bij andere pistonmachines, doordat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet en smaakt hij goed.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Black Stainless

Sage the Bambino Plus Black Stainless is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Plus Black Stainless is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Plus Black Stainless is 1,9 l.

Met Sage the Bambino Plus Black Stainless kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Plus Black Stainless is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.