Elektrische producten

SMEG ECF01RDEU Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF01RDEU Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF01RDEU Rood.

Specificaties SMEG ECF01RDEU Rood

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat, Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01RDEU Rood

Met de SMEG ECF01RDEU Rood kun je de temperatuur van je espresso aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Door de mogelijkheid om de watertemperatuur in te stellen, hoef je je geen zorgen te maken dat de koffie verbrandt, waardoor het aroma van de bonen behouden blijft. Of je nu versgemalen koffie gebruikt of koffiepads wanneer je haast hebt, de keuze is aan jou. Bovendien beschikt deze espressomachine over een handig warmhoudplaatje bovenop, waarmee je je kopjes kunt voorverwarmen, zodat je koffie langer warm blijft. Maar dat is nog niet alles! Met de stoompijp kun je een heerlijk dikke laag melkschuim op je krachtige espresso maken. En maak je geen zorgen over het onderhoud van de machine, want deze geeft je een melding wanneer het tijd is om te ontkalken. Dit maakt het gebruik van de machine buitengewoon gemakkelijk en je hoeft het niet zelf bij te houden. Het is echter belangrijk om op te merken dat het enige tijd en geduld vergt om te leren hoe je heerlijke koffie maakt met een pistonmachine. Dit proces is veel minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine, maar de resultaten zijn het wachten en oefenen zeker waard.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kan je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kopje koffie langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01RDEU Rood

SMEG ECF01RDEU Rood is een Pistonmachine.

SMEG ECF01RDEU Rood is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF01RDEU Rood is 1 l.

Met SMEG ECF01RDEU Rood kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF01RDEU Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat, Mat & glanzend afgewerkt.