Elektrische producten

De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen.

Specificaties De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen

Met de De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen haal je het beste uit je koffie-ervaring. Deze pistonmachine is uitgerust met een handige koffiemolen, waarmee je zelf koffiebonen kunt malen. Hierdoor heb je volledige controle over de grofheid van de maling, wat direct invloed heeft op de smaak van je koffie. Met dit compacte apparaat bespaar je ook nog eens ruimte op je aanrecht, dankzij zijn slanke ontwerp. Naast het zetten van perfecte espresso's, biedt de De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen ook de mogelijkheid om thee te zetten of water toe te voegen aan je espresso voor een heerlijke americano. Als je meerdere espresso's achter elkaar wilt zetten, kun je de kopjes alvast opwarmen op de warmhoudplaat. Zo blijft je koffie langer op de juiste temperatuur en kun je samen genieten van een heerlijke espresso. Let op: het vergt tijd en geduld om het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine onder de knie te krijgen, maar het resultaat is zeker de moeite waard. Dit is geen volautomatische espressomachine, maar een apparaat waarmee je je barista-vaardigheden kunt ontwikkelen en de perfecte kop koffie kunt creëren.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je koffiebonen fijn in 14 verschillende maalstanden. Dankzij het slanke formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere espressomachines. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
  • Bij regelmatig gebruik vul je vaak een waterreservoir van 1 liter bij.

Veelgestelde vragen over De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen

De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen is een Pistonmachine.

De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen is 1 l.

Met De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi EC685.R Dedica Rood + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.