Elektrische producten

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel.

Specificaties Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is een fantastische espressomachine die koffie maalt, doseert en deze vervolgens rechtstreeks in de filterdrager duwt. Met deze machine is het zetten van een heerlijk kopje koffie een fluitje van een cent. Dankzij de ingebouwde bonenmaler en tamper wordt al het werk voor je gedaan. De espressomachine zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid gemalen koffie hebt voor 1 of 2 espresso's. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende maalstanden, zodat je je koffie precies naar wens kunt malen. Wat deze espressomachine extra handig maakt, is dat je de gemalen koffie eenvoudig kunt aandrukken met de tamper, waardoor je altijd een recht en consistent resultaat krijgt. Dit voorkomt geknoei op je aanrecht. Daarnaast heeft deze machine een piston die de koffie eerst nat maakt en vervolgens onder hoge druk zet, voor een perfecte extractie. En als je van melkspecialiteiten houdt, kun je de espresso eenvoudig omtoveren tot een romige cappuccino dankzij de krachtige stoompijp. De Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Het is een espressomachine die niet alleen geweldige koffie zet, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Met deze machine zul je elke dag genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde tamper duwt u de gemalen koffie recht voor een gelijkmatig resultaat. Met de geïntegreerde koffiemolen zet u koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten, als er geen display is.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is 2 l.

Met Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage Barista Express Impress Brushed Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat afgewerkt.