Elektrische producten

SMEG DCF02BLEU Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG DCF02BLEU Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG DCF02BLEU Zwart.

Specificaties SMEG DCF02BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02BLEU Zwart

De SMEG DCF02BLEU Zwart is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken, maar ook een praktische en gebruiksvriendelijke koffiemachine. Met zijn retro jaren `50 uitstraling zal deze machine zeker de aandacht trekken. Het instellen van de koffiesterkte en het volume is een fluitje van een cent, dankzij de eenvoudige bediening met slechts 4 knoppen en een hendel voor het instellen van de tijd. Deze koffiemachine is ideaal voor wanneer je vrienden op visite komen. Met één zetbeurt kan je namelijk maar liefst 10 personen voorzien van een heerlijke warme kop koffie. Het handige glazen kan en het waterreservoir geven je duidelijk aan tot hoever je het water moet vullen. En wanneer je de gevulde kan uit de machine haalt, zorgt de automatische druppelstop ervoor dat er geen geknoei op het aanrecht ontstaat. Bovendien blijft je koffie 40 minuten warm op de warmhoudplaat, waarna de machine automatisch uitschakelt. Met de SMEG DCF02BLEU Zwart geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een prachtig design en gebruiksgemak. Het is de perfecte aanvulling op elke keuken.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte maak je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met aanduidingen voor het aantal kopjes kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op temperatuur.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor je het minder eenvoudig kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02BLEU Zwart

SMEG DCF02BLEU Zwart is een Filterapparaat.

SMEG DCF02BLEU Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG DCF02BLEU Zwart is 1,4 l.

Met SMEG DCF02BLEU Zwart kun je 10 zetten per keer.

SMEG DCF02BLEU Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.