Elektrische producten

JURA E8 Chroom (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E8 Chroom (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E8 Chroom (EB).

Specificaties JURA E8 Chroom (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E8 Chroom (EB)

De JURA E8 Chroom (EB) biedt een breed scala aan koffiespecialiteiten om uit te kiezen. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde opties, variërend van een heerlijke flat white tot een verkwikkende lungo barista, is er voor elk wat wils. Als je een liefhebber bent van sterke koffie, kun je zelfs een extra shot espresso toevoegen voor die extra kick. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is dat hij jouw favoriete recept onthoudt, zodat je altijd kunt genieten van je perfecte kopje koffie. De JURA E8 Chroom (EB) is uitgerust met een dubbele koffie-uitloop. De uitloop in het midden van de machine is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor het bereiden van melkspecialiteiten. Op deze manier blijven de verschillende koffiespecialiteiten gemakkelijk van elkaar gescheiden en behoud je de authentieke smaak van elke drank. Bediening van het apparaat is eenvoudig dankzij het heldere kleurendisplay met 6 intuïtieve toetsen. Met de Professional Aroma Grinder worden de koffiebonen op de juiste manier gemalen, waardoor alle heerlijke aroma's optimaal naar voren komen. Bovendien biedt Coolblue, als geautoriseerde JURA dealer, 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA ervoor dat het apparaat gerepareerd wordt of dat er vervangende onderd.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • 1

    .

    Zet niet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. 2

    .

    Bedien de koffiemachine niet met de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E8 Chroom (EB)

JURA E8 Chroom (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E8 Chroom (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E8 Chroom (EB) is 1,9 l.

Met JURA E8 Chroom (EB) kun je 2 zetten per keer.

JURA E8 Chroom (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.