Elektrische producten

Philips Grind & Brew HD7767/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Grind & Brew HD7767/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Grind & Brew HD7767/00.

Specificaties Philips Grind & Brew HD7767/00

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Grind & Brew HD7767/00

Met de Philips Grind & Brew HD7767/00 geniet je van een kan filterkoffie die is gemaakt van versgemalen bonen. Deze innovatieve koffiemachine is uitgerust met een geïntegreerde koffiemolen, waardoor je altijd kunt genieten van heerlijk verse koffie. Je hebt de volledige controle over de smaak en sterkte van je koffie door de maalgraad naar wens in te stellen. Deze koffiemachine is eenvoudig te bedienen dankzij de verlichte draaiknop en het handige display. Hiermee kun je gemakkelijk het aantal kopjes koffie instellen dat je wilt zetten. Nadat je hebt genoten van je perfect gezette kopje koffie, kun je de glazen kan eenvoudig onder het apparaat vandaan halen zonder dat er nadruppelen optreedt. Op deze manier blijft je aanrecht mooi schoon en kun je optimaal genieten van je koffiemoment. Met de Philips Grind & Brew HD7767/00 haal je een koffiemachine in huis die niet alleen zorgt voor een heerlijke kop koffie, maar ook nog eens gemak en gebruiksgemak biedt. Dankzij de geïntegreerde koffiemolen ben je verzekerd van verse bonen en kun je altijd genieten van de perfecte smaak. Begin je dag goed met deze stijlvolle en functionele koffiemachine.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde koffiemolen zet je koffie met versgemalen koffiebonen. Met de aanpasbare koffiesterkte maak je een pot koffie naar jouw persoonlijke smaak. De druppelstop voorkomt dat er koffie nadruppelt wanneer je de kan van onder het apparaat haalt.

Minpunten
  • Zonder timer wordt de koffie niet op het gewenste tijdstip voor je klaargezet. Het waterreservoir kan niet worden uitgenomen, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Philips Grind & Brew HD7767/00

Philips Grind & Brew HD7767/00 is een Filterapparaat.

Philips Grind & Brew HD7767/00 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Grind & Brew HD7767/00 is 1,2 l.

Met Philips Grind & Brew HD7767/00 kun je 10 zetten per keer.

Philips Grind & Brew HD7767/00 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.