Elektrische producten

Bosch TKA6A643

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Bosch TKA6A643 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Bosch verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch TKA6A643.

Specificaties Bosch TKA6A643

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Bosch TKA6A643

Met de Bosch TKA6A643 kunt u zelf de aroma van uw kopje koffie instellen, waardoor u elke ochtend wordt verrast met een andere smaak. Het waterreservoir is afneembaar en kan dankzij het geïntegreerde handvat eenvoudig uit het apparaat worden gehaald. Bovendien stopt de koffie automatisch met lopen zodra u de koffiekan wegpakt, dankzij de handige druppelstop. Dit zorgt ervoor dat de warmhoudplaat altijd mooi schoon blijft. Om langdurig van heerlijke koffie te kunnen genieten, is het belangrijk om het koffiezetapparaat regelmatig te ontkalken. Gelukkig beschikt dit model over een speciaal ontkalkingsprogramma en geeft het ook nog eens aan wanneer ontkalking nodig is. U hoeft niet naast het apparaat te wachten terwijl het ontkalkingsproces plaatsvindt, want het filterkoffieapparaat schakelt zichzelf na een vooraf ingestelde tijd automatisch uit. Zo kunt u uw tijd efficiënt indelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitschakelen van het apparaat. Met de Bosch TKA6A643 geniet u elke ochtend van een perfect kopje koffie met de gewenste aroma. Het gemakkelijk afneembare waterreservoir en de handige druppelstop zorgen voor gebruiksgemak en een moeiteloze schoonmaak. Bovendien biedt het ontkalkingsprogramma en de automatische uitschakelfunctie extra functionaliteiten die.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met de verstelbare koffiesterkte maak je een kan koffie volgens jouw eigen smaak. 2

  .

  De druppelstop voorkomt nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. 3

  .

  De schoonmaakindicator geeft aan wanneer hij een ontkalkingsbeurt nodig heeft.

Minpunten
 • De plastic behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Bosch TKA6A643

Bosch TKA6A643 is een Filterapparaat.

Bosch TKA6A643 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Bosch TKA6A643 is 1,25 l.

Met Bosch TKA6A643 kun je 10 zetten per keer.

Bosch TKA6A643 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.