Elektrische producten

Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Single 5 Therm + Thermobeker onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Single 5 Therm + Thermobeker.

Specificaties Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

0,65 l

Aantal kopjes per zetbeurt

5

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

Geniet van een heerlijke kop verse koffie onderweg naar je werk of studie met de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker. Dit handige apparaat stelt je in staat om direct koffie te zetten in de meegeleverde thermobeker, die je vervolgens kunt afsluiten en in je tas kunt stoppen. Zo blijft je koffie warm en smaakvol, zelfs tijdens het reizen. Maar dat is niet alles! In het weekend, wanneer je wat meer tijd hebt, kun je de thermoskan gebruiken. Deze kan heeft een royale capaciteit en kan in één keer genoeg koffie zetten voor maar liefst 5 koppen. Dankzij de uitstekende isolatie blijft de koffie langer warm, waardoor je gemakkelijk een tweede kopje kunt inschenken. Daarnaast is dit koffiezetapparaat voorzien van een handige druppelstop. Dit betekent dat het apparaat niet doordruppelt wanneer je de kan eronder vandaan haalt. Zo blijft je aanrecht altijd netjes en hoef je je geen zorgen te maken over vervelende koffievlekken. Met de Melitta Single 5 Therm + Thermobeker geniet je altijd en overal van een heerlijke kop koffie. Of je nu onderweg bent of thuis bent, dit handige apparaat zorgt ervoor dat je koffie altijd warm en smaakvol blijft. Dus waar wacht je nog op? Haal nu dit geweldige koffiezetapparaat in huis en geniet elke dag van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • In de thermosfles blijft de koffie langer warm en kun je de fles gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel. Je kunt ook koffie zetten in de aparte thermosbeker die je daarna gemakkelijk meeneemt voor onderweg. De druppelstop voorkomt dat er druppels vallen wanneer je de fles onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Met een waterreservoir van 0,65 liter kan je tot maximaal 5 koppen koffie tegelijk zetten. Het waterreservoir kan niet verwijderd worden, waardoor het bijvullen ervan minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Melitta Single 5 Therm + Thermobeker

Melitta Single 5 Therm + Thermobeker is een Filterapparaat.

Melitta Single 5 Therm + Thermobeker is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Single 5 Therm + Thermobeker is 0,65 l.

Met Melitta Single 5 Therm + Thermobeker kun je 5 zetten per keer.

Melitta Single 5 Therm + Thermobeker is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.