Elektrische producten

WMF Perfection 760L

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak WMF Perfection 760L onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van WMF verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over WMF Perfection 760L.

Specificaties WMF Perfection 760L

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van WMF Perfection 760L

Met de WMF Perfection 760L heb je een ruime keuze aan koffie- en theesoorten dankzij de 17 voorgeprogrammeerde koffierecepten. Bij deze koffiemachine wordt een melkreservoir meegeleverd waar je de melkslang in kunt plaatsen om heerlijke melkspecialiteiten te maken. Het dubbele thermoblock zorgt ervoor dat de koffie en melk apart van elkaar de juiste temperatuur bereiken. De bediening van de koffiemachine is eenvoudig en intuïtief dankzij het touchscreen display. Hierop kun je zelf jouw favoriete recepten samenstellen en aanpassen, bijvoorbeeld de koffiesterkte en maalstand. Met 3 verschillende maalstanden kun je genieten van een rijk aroma. Bovendien kun je jouw persoonlijke recepten opslaan onder één van de 6 gebruikersprofielen. Het handige ontwerp van de WMF Perfection 760L zorgt ervoor dat de lekbak, koffiedikbak en het waterreservoir aan de voorkant van het apparaat zitten. Hierdoor kun je de koffiemachine overal in de keuken plaatsen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, aangezien de koffiemachine is voorzien van zelfreinigende programma's. Met de WMF Perfection 760L geniet je elke dag van heerlijke koffie- en theemomenten, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Bij de machine krijg je een melkreservoir, waar je de melkslang in steekt. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano. Het onderhoud is minder arbeidsintensief in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet gemakkelijk om tussendoor een kopje decafé te zetten. Het beschikt niet over een warmhoudplaat waarmee je de kopjes kunt voorverwarmen.

Veelgestelde vragen over WMF Perfection 760L

WMF Perfection 760L is een Volautomatische espressomachine.

WMF Perfection 760L is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van WMF Perfection 760L is 2 l.

Met WMF Perfection 760L kun je 2 zetten per keer.

WMF Perfection 760L is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.