Elektrische producten

Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom.

Specificaties Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

De Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is een koffiezetapparaat dat zorgt voor een unieke koffie-ervaring. Het apparaat heeft een speciale wateruitloop die 360 graden kan roteren over de gemalen koffie. Hierdoor wordt het zetten van een kopje koffie een waar genot, alsof je het met de hand doet. Het beste van alles is dat de machine dit allemaal automatisch voor jou regelt. Dit filter koffiezetapparaat maakt gebruik van een unieke technologie waarbij de koffie eerst licht bevochtigd wordt voordat het water verder over de koffie wordt gegoten. Dit zorgt ervoor dat het aroma van de koffie optimaal vrijkomt en het water goed in de koffie kan trekken. Het resultaat is een heerlijk geurende en smaakvolle kop koffie waar je elke ochtend van kunt genieten. Met een breedte van slechts 17 centimeter is dit apparaat ook nog eens compact van formaat. Het past gemakkelijk op elk keukenblok en neemt niet veel ruimte in beslag. Daarnaast heeft de Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom een handige automatische uitschakelfunctie. Na 40 minuten houdt de machine de koffie op temperatuur en schakelt zichzelf daarna automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten uitschakelen van het apparaat. Kortom, met de Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom geniet je elke dag van een perfect gezette kop koffie.

Pluspunten
  • De wateruitloop die 360 graden kan draaien verdeelt het hete water gelijkmatig over de koffie voor een vol aroma. Met de instelbare koffiesterkte zet je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Door het compacte formaat is hij geschikt voor kleine keukens.

Minpunten
  • Bij het koffiezetapparaat zit geen bonenmaler, deze moet je apart kopen. Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip.

Veelgestelde vragen over Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom

Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is een Filterapparaat.

Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is 1 l.

Met Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom kun je 8 zetten per keer.

Melitta Epour 1024-11 Zwart Chroom is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.