Elektrische producten

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen.

Specificaties Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

Met de Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen kun je nu gemakkelijk je eigen verse koffie zetten. Deze gebruiksvriendelijke bonenmaler heeft maar liefst 60 maalstanden, zodat je altijd de perfecte maalstand kunt kiezen. Het display toont de maaltijd, de maalstand en het aantal gemalen porties, zodat je altijd precies weet wat je aan het doen bent. Daarnaast geeft het display ook aan welke grofheid geschikt is voor welk type koffie, waardoor je altijd een perfecte kop koffie kunt zetten. Het koffiezetapparaat zelf is binnen 3 seconden opgewarmd en klaar om 1 of 2 koppen tegelijkertijd te zetten. En wanneer je melk wilt opschuimen, hoef je alleen maar een kannetje met melk onder de stoompijp te zetten en de automatische stoompijp doet de rest. Handig toch? En als de machine toe is aan een reinigingsbeurt, krijg je een seintje van de schoonmaakindicator. Op die manier blijft je koffiezetapparaat altijd in optimale conditie. Houd er wel rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je de meest smaakvolle koffie kunt zetten. Dit gaat niet zo gemakkelijk als bij een volautomatische espressomachine, maar met de Sage The Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen heb je wel de mogelijkheid om zelf te experimenteren en je eigen perfecte kop koffie te creëren.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde koffiemolen kan je in 60 verschillende maalstanden koffiebonen malen. Het opschuimen van melk gaat gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet en heeft hij een goede smaak.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen is 1,9 l.

Met Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Plus Black Truffel + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.