Elektrische producten

Krups EA8118

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA8118 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA8118.

Specificaties Krups EA8118

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8118

Met de compacte Krups EA8118 kun je moeiteloos 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten, gemaakt van versgemalen koffiebonen. In vergelijking met andere volautomatische espressomachines neemt dit apparaat weinig ruimte in beslag op je keukenblad. Het enige wat je hoeft te doen, is het water- en bonenreservoir vullen en de machine doet de rest. Of je nu zin hebt in een espresso of lungo, je kunt deze koffiesoorten naar eigen smaak aanpassen. Met behulp van de handige draaiknop kun je de hoeveelheid koffie instellen en zelfs de maalgraad aanpassen. En als je trek hebt in een heerlijke cappuccino, kun je met de stoompijp zelf melk opschuimen. Na elke zetbeurt spoelt de machine automatisch de leidingen schoon, zodat je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie. Bovendien gaat er een kalklampje branden wanneer het tijd is om de machine te ontkalken, zodat je dit niet kunt vergeten. Met de Krups EA8118 volautomatische espressomachine haal je een compact en gebruiksvriendelijk apparaat in huis, waarmee je altijd kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Dankzij de vele instelmogelijkheden kun je de koffie precies aanpassen aan jouw voorkeuren. Daarnaast zorgen de automatische reinigingsfuncties ervoor dat je altijd kunt genieten van een hygiënische en smaakvolle koffie.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere volautomaten. Pas zelf de sterkte, hoeveelheid en maalgraad van je koffie aan. Het kalklampje gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet ontkalken.

Minpunten
  • Je klopt zelf melk op met de stoompijp, wat het zetten van een cappuccino minder snel en gemakkelijk maakt. Maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8118

Krups EA8118 is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA8118 is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA8118 is 1,7 l.

Met Krups EA8118 kun je 2 zetten per keer.

Krups EA8118 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.