Elektrische producten

Sage Barista Express Impress Black Truffle

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage Barista Express Impress Black Truffle onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage Barista Express Impress Black Truffle.

Specificaties Sage Barista Express Impress Black Truffle

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van Sage Barista Express Impress Black Truffle

Met de Sage Barista Express Impress Black Truffle wordt het zetten van een kopje koffie een fluitje van een cent. Deze espressomachine maalt en doseert de koffie voor je en duwt het vervolgens rechtstreeks in de filterdrager. Het ingebouwde bonenmaler en tamper nemen al het werk uit handen, zodat jij kunt genieten van een perfect kopje koffie. Met 25 verschillende maalstanden kun je de perfecte fijnheid van de gemalen koffie kiezen. Vervolgens gebruik je de tamper om de gemalen koffie aan te drukken, zodat je altijd een recht en consistent resultaat krijgt. Geen geklieder meer op je aanrecht! De pistonmachine zorgt ervoor dat de koffie eerst nat wordt gemaakt en daarna onder hoge druk wordt gezet. En als je van melkspecialiteiten houdt, kun je met de krachtige stoompijp de espresso omtoveren tot een romige cappuccino. De Sage Barista Express Impress Black Truffle staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit, dus je kunt vertrouwen op een duurzaam en betrouwbaar apparaat. Kortom, met deze espressomachine ben je verzekerd van een heerlijk kopje koffie, elke keer weer.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde tamper duw je de gemalen koffie recht aan voor een gelijkmatig resultaat. Met de geïntegreerde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere espressomachines.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over Sage Barista Express Impress Black Truffle

Sage Barista Express Impress Black Truffle is een Pistonmachine.

Sage Barista Express Impress Black Truffle is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage Barista Express Impress Black Truffle is 2 l.

Met Sage Barista Express Impress Black Truffle kun je 2 zetten per keer.

Sage Barista Express Impress Black Truffle is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat afgewerkt.