Elektrische producten

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB.

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB kun je genieten van een heerlijke espresso, koffie en dubbele espresso, allemaal bereid met versgemalen koffiebonen. Het intuïtieve display maakt het selecteren van je favoriete kopje koffie een fluitje van een cent. Dankzij de duidelijke pictogrammen is de bediening eenvoudig en overzichtelijk. Bovendien kun je de sterkte van je kopje koffie aanpassen, variërend van mild tot sterk, rechtstreeks op het display. Als je graag afwisselt met voorgemalen koffiebonen, dan is dat geen enkel probleem. Deze volautomaat beschikt namelijk over een apart vakje voor gemalen koffie, waardoor je ook moeiteloos kunt genieten van een heerlijk kopje decaf koffie. Met de handige stoompijp kun je met gemak je espresso omtoveren tot een smakelijke cappuccino. Het opschuimen van melk is een fluitje van een cent. Daarnaast kun je de stoompijp ook gebruiken om heet water te maken voor een heerlijk kopje thee. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met eigen monteurs, mocht er onverhoopt iets misgaan met je koffiemachine. Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB zet je snel en eenvoudig een heerlijk kopje koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Kies uit 3 speciale koffievarianten waarvan je zelf de sterkte kunt aanpassen. Bereid eenvoudig een cafeïnevrije koffie met behulp van het aparte compartiment voor gemalen koffie. Dankzij het bonenreservoir van 250 gram kun je meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir bij te hoeven vullen.

Minpunten
  • Je stoomt zelf melk op met de stoompijp, waardoor het bereiden van een cappuccino minder snel en gemakkelijk gaat. De onderhoudsbeurt vergt meer werk in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.