Elektrische producten

SMEG DCF02CREU Crème

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG DCF02CREU Crème onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG DCF02CREU Crème.

Specificaties SMEG DCF02CREU Crème

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02CREU Crème

Met de SMEG DCF02CREU Crème haal je een stukje retro nostalgie in huis. Deze koffiemachine brengt de charme van de jaren '50 naar jouw keukenblok. Met zijn crèmekleurige design is hij een echte blikvanger. Deze koffiemachine is niet alleen mooi om te zien, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen, kun je eenvoudig je favoriete koffiezetinstellingen kiezen. Of je nu houdt van een sterke espresso of een milde cappuccino, met de SMEG DCF02CREU Crème maak je altijd de perfecte kop koffie. Het handige waterreservoir en de glazen kan maken het bijvullen een eitje. Je kunt precies aflezen tot hoe ver je het water moet vullen en zo verspilling voorkomen. En dankzij de automatische druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over geknoei op je aanrecht. De warmhoudplaat houdt je koffie ook nog eens 40 minuten lang op de perfecte temperatuur. Zo kun je altijd genieten van een warme kop koffie, zelfs als je even afgeleid bent. Na 40 minuten schakelt de warmhoudplaat automatisch uit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over energieverspilling. Met de SMEG DCF02CREU Crème creëer je niet alleen de lekkerste koffie, maar voeg je ook een stukje stijlvolle retro flair toe aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de aanpasbare koffiesterkte bereid je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met aanduiding voor het aantal kopjes bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten warm.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor je het minder makkelijk kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02CREU Crème

SMEG DCF02CREU Crème is een Filterapparaat.

SMEG DCF02CREU Crème is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG DCF02CREU Crème is 1,4 l.

Met SMEG DCF02CREU Crème kun je 10 zetten per keer.

SMEG DCF02CREU Crème is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.