Elektrische producten

Philips Daily HD7462/20 Zilver

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Daily HD7462/20 Zilver onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Daily HD7462/20 Zilver.

Specificaties Philips Daily HD7462/20 Zilver

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Daily HD7462/20 Zilver

Met de Philips HD7462/20 Daily Zilver zet je met gemak de perfecte kop koffie. Dankzij het circulatie pijpje in het midden van de kan, geniet je van een gelijk aroma bij elke slok. Dit slimme pijpje verdeelt de smaak optimaal door de koffie te laten ronddraaien in de kan. Zo ben je verzekerd van een heerlijke en volle smaak, elke keer weer. Het gebruiksgemak van de HD7462/20 Daily Zilver is ongeëvenaard. Met de handige waterniveau-indicator vul je het waterreservoir eenvoudig en nauwkeurig bij. Of je nu één kop koffie wilt zetten of genoeg voor je hele visite, met de 10-kopsaanduiding weet je precies hoeveel water je moet toevoegen. Zo hoef je nooit meer te gokken en zet je altijd de juiste hoeveelheid koffie. En het beste van alles? Nadat het koffieapparaat klaar is met zetten, houdt de warmhoudplaat de koffie maar liefst 40 minuten langer warm. Zo kun je op je gemak genieten van een tweede kop koffie, zonder dat deze koud wordt. De Philips HD7462/20 Daily Zilver is niet alleen een stijlvolle aanvulling op je keuken, maar ook een betrouwbare partner voor jouw dagelijkse koffiemomenten.

Pluspunten
  • Het buisje in het midden van de koffiekan zorgt ervoor dat de koffie door de kan circuleert, voor een gelijkmatige smaakverdeling. Het warmteplaatje houdt de koffie langer warm. Met het waterreservoir met maatstreepjes bepaal je eenvoudig hoeveel kopjes koffie je zet voor het aantal personen.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Philips Daily HD7462/20 Zilver

Philips Daily HD7462/20 Zilver is een Filterapparaat.

Philips Daily HD7462/20 Zilver is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Daily HD7462/20 Zilver is 1,2 l.

Met Philips Daily HD7462/20 Zilver kun je 10 zetten per keer.

Philips Daily HD7462/20 Zilver is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.