Elektrische producten

JURA S8 Chroom (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA S8 Chroom (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA S8 Chroom (EA).

Specificaties JURA S8 Chroom (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA S8 Chroom (EA)

De JURA S8 Chroom (EA) is een geavanceerde koffiemachine die je gemakkelijk kunt bedienen via het touchscreen display of de handige app. Het display is overzichtelijk en navigeert je moeiteloos naar jouw favoriete koffievariant. Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kun je de koffiemachine zelfs bedienen met je telefoon. Hierop kun je jouw eigen unieke koffierecepten samenstellen. Naast de 8 voorgeprogrammeerde koffierecepten, zoals ristretto, koffie of flat white, kun je ook kiezen voor melkschuim of heet water. Deze koffiemachine beschikt over een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor melkspecialiteiten. Dankzij het innovatieve Professional Aroma Grinder systeem geniet je van een rijk aroma in elk kopje koffie. Dit systeem maalt de koffie razendsnel, wat zorgt voor een ultieme verse koffie ervaring. Bij Coolblue ben je verzekerd van een uitstekende garantieperiode van 25 maanden, omdat wij een geautoriseerde JURA dealer zijn. JURA biedt deze garantie door middel van reparatie, vervanging van onderdelen of het volledige apparaat. Bovendien vergt deze koffiemachine weinig onderhoud en staat hij bekend om zijn duurzaamheid. Met de JURA S8 Chroom (EA) haal je een geavanceerde en betrouwbare koffiemachine in.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde JURA Smart Connect kunt u de koffiemachine vanaf een afstand bedienen met een tablet of smartphone. Met het kleuren-touchscreen bedient u de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Kies uit 8 verschillende koffiespecialiteiten waarvan u zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Gelieve niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten te zetten.

Veelgestelde vragen over JURA S8 Chroom (EA)

JURA S8 Chroom (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA S8 Chroom (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA S8 Chroom (EA) is 1,9 l.

Met JURA S8 Chroom (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA S8 Chroom (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.