Elektrische producten

Melitta Easy Timer Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Easy Timer Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Easy Timer Zwart.

Specificaties Melitta Easy Timer Zwart

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta Easy Timer Zwart

Met de Melitta Easy Timer Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan heerlijke koffie in de ochtend. Deze koffiemachine stelt je in staat om eenvoudig de timer in te stellen, zodat je altijd kunt genieten van een perfect gezette pot koffie zodra je wakker wordt. Of het nu gaat om je partner, vader of vriendin die iets later opstaat dan jij, dankzij de warmhoudstand blijft de koffie maar liefst 30 minuten op de perfecte temperatuur. De Melitta Easy Timer Zwart heeft een capaciteit van maximaal 10 kopjes koffie, wat ruim voldoende is voor het hele gezin. Of je nu een gezellig ontbijt hebt met je dierbaren of gewoon wilt genieten van een rustig moment voor jezelf, deze koffiemachine biedt altijd voldoende koffie. Bovendien is de druppelstop functie een handige toevoeging, omdat deze voorkomt dat er koffie blijft druppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Met de Melitta Easy Timer Zwart geniet je niet alleen van overheerlijke koffie, maar ook van het gemak en de functionaliteit die deze koffiemachine biedt. Begin je dag goed met een perfect gezette pot koffie, klaar om van te genieten.

Pluspunten
  • Je kunt instellen wanneer de koffie voor je klaarstaat met behulp van de timer. Gedurende 30 minuten houdt het warmhoudrooster de koffie op temperatuur. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, wat het bijvullen minder makkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over Melitta Easy Timer Zwart

Melitta Easy Timer Zwart is een Filterapparaat.

Melitta Easy Timer Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Easy Timer Zwart is 1,25 l.

Met Melitta Easy Timer Zwart kun je 10 zetten per keer.

Melitta Easy Timer Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.