Elektrische producten

Sage the Barista Pro Black Truffel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Pro Black Truffel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Pro Black Truffel.

Specificaties Sage the Barista Pro Black Truffel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Black Truffel

De Sage the Barista Pro Black Truffel is een must-have voor koffieliefhebbers. Met zijn ingebouwde bonenmaler en automatische maling en dosering zorgt deze espressomachine ervoor dat er precies genoeg koffie in de filterdrager valt voor een heerlijke espresso of lungo. Wat deze machine nog unieker maakt, is dat je met gemak twee koppen koffie tegelijk kunt zetten, ideaal voor als je bezoek hebt. Een ander voordeel van de Sage the Barista Pro Black Truffel is dat de koffie nooit zal verbranden. Dankzij de nauwkeurige PID temperatuurmeter wordt er altijd gezorgd voor een constante zettemperatuur. Het bedienen van deze machine is ook heel eenvoudig, met behulp van het display en de handige bedieningsknoppen. Je kunt melk opschuimen als een echte barista met de krachtige stoompijp. Bepaal zelf de hoeveelheid melkschuim die je wilt gebruiken en creëer elke keer weer een uniek koffierecept. Wat belangrijk is om te weten, is dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie kunt zetten. Dit vergt meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Sage the Barista Pro Black Truffel heb je de mogelijkheid om thuis een barista-ervaring te creëren en de meest heerlijke koffie te maken. Dus neem de tijd, experimenteer en ontdek jouw favoriete koffiecreaties met deze geweldige espressomachine.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar zal je koffie niet verbranden, waardoor hij heerlijk smaakt. De espressomachine maalt automatisch de perfecte hoeveelheid koffie voor jouw kopje. Vanwege de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • De machine beschikt niet over een touchscreen display waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Black Truffel

Sage the Barista Pro Black Truffel is een Pistonmachine.

Sage the Barista Pro Black Truffel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Pro Black Truffel is 1,9 l.

Met Sage the Barista Pro Black Truffel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Pro Black Truffel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.