Elektrische producten

Sage the Oracle Touch Black Stainless

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Oracle Touch Black Stainless onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Oracle Touch Black Stainless.

Specificaties Sage the Oracle Touch Black Stainless

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Oracle Touch Black Stainless

Met de Sage the Oracle Touch Black Stainless wordt het bereiden van de meest romige melkspecialiteiten niet alleen gemakkelijk, maar ook razendsnel. Het duidelijke touchscreen display stelt je in staat om te kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, zoals een heerlijke flat white. Deze slimme espressomachine maalt precies de juiste hoeveelheid koffie, die direct in de filterdrager terechtkomt. Vervolgens wordt de koffie op de juiste druk aangedrukt. Plaats het roestvrijstalen kannetje met melk onder de stoompijp, zodat deze de melk op de ideale temperatuur kan verwarmen en opschuimen. Dankzij de dubbele boiler wordt de zetgroep en de stoompijp extra snel verwarmd. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Op deze manier ben je verzekerd van een heerlijk smakende flat white. Daarnaast heeft de Sage the Oracle Touch Black Stainless nog meer handige functies. De machine beschikt over een automatische reinigingscyclus, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter, zodat je meerdere kopjes koffie achter elkaar kunt zetten zonder steeds bij te vullen. De machine heeft ook een geïntegreerde koffiemolen met instelbare maalgraad, zodat je altijd de perfecte maling kunt kiezen voor jouw favoriete koffie. Bovendien.

Pluspunten
  • Je zet koffie gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aanduwt en melk opschuimt. Met het kleurendisplay van het touchscreen bedien je de espressomachine gemakkelijk via een uitgebreid menu. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het RVS binnenwerk is minder goed bestand tegen kalkaanslag dan een koperen binnenwerk, waardoor het minder duurzaam is.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Touch Black Stainless

Sage the Oracle Touch Black Stainless is een Pistonmachine.

Sage the Oracle Touch Black Stainless is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Oracle Touch Black Stainless is 2,5 l.

Met Sage the Oracle Touch Black Stainless kun je 2 zetten per keer.

Sage the Oracle Touch Black Stainless is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.