Elektrische producten

Sage The Precision Brewer Glass

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage The Precision Brewer Glass onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage The Precision Brewer Glass.

Specificaties Sage The Precision Brewer Glass

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage The Precision Brewer Glass

De Sage The Precision Brewer Glass is een must-have voor elke koffieliefhebber die van verfijnde koffie houdt. Met dit filterapparaat kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende brouwprogramma's, waaronder Gold, Fast, Strong, My Brew, Pour Over en Cold Brew. Elk programma biedt een unieke manier om jouw perfecte kopje koffie te zetten. Met het 'Gold' programma zet je koffie volgens de hoogste standaarden van de Specialty Coffee Association (SCA), waardoor je verzekerd bent van een koffiebrouwer van topkwaliteit. Wil je liever zelf experimenteren? Gebruik dan het 'My Brew' programma, waarbij je de doorlooptijd, doorstroming van het water en bereidingstemperatuur volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Hierdoor kun je een kopje filterkoffie zetten dat precies smaakt zoals jij het het liefste drinkt. Naast deze geweldige functies, biedt de Sage The Precision Brewer Glass ook een speciaal programma voor het maken van heerlijke ijskoffie. Perfect voor de warme zomermaanden! Het verwarmingssysteem met thermospoel zorgt ervoor dat het water altijd van de hoogste kwaliteit is, waardoor je kunt genieten van een verfijnde en volle koffiesmaak. Met dit filterapparaat ben je verzekerd van een koffie-ervaring op maat, elke keer weer.

Pluspunten
  • Je kunt kiezen uit 6 programma's om verschillende soorten koffie te zetten. De warmhoudplaat houdt de koffie op de juiste temperatuur. Met behulp van My Brew kun je de temperatuur, doorlooptijd en de hoeveelheid water precies aanpassen aan jouw smaak.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip klaar.

Veelgestelde vragen over Sage The Precision Brewer Glass

Sage The Precision Brewer Glass is een Filterapparaat.

Sage The Precision Brewer Glass is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage The Precision Brewer Glass is 1,7 l.

Met Sage The Precision Brewer Glass kun je 14 zetten per keer.

Sage The Precision Brewer Glass is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.