Elektrische producten

Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic.

Specificaties Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic

Met de Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic kun je met gemak je favoriete koffie zetten. Dankzij het handige tekstdisplay en de touchknoppen is het bedienen van deze machine een fluitje van een cent. Het display begeleidt je stap voor stap tijdens het koffiezetten, zodat je altijd het perfecte kopje koffie krijgt. Met deze koffiemachine heb je een ruime keuze aan koffiespecialiteiten. Of je nu zin hebt in een intense espresso, een romige cappuccino of een verleidelijke latte macchiato, met één druk op de knop staat het voor je klaar. Bovendien is er ook een functie voor melk, waardoor je kunt genieten van heerlijk opgeschuimde melk voor bijvoorbeeld een warme chocolademelk. Een handige functie van de Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic is de uitschuifbare stoompijp. Deze automatische melkopschuimer zorgt ervoor dat je eerst je kopje kunt vullen met melk en vervolgens de melk perfect wordt opgeschuimd. Daarna voegt de machine een heerlijke shot espresso toe, precies naar jouw smaak. Bovendien kun je per koffiespecialiteit de sterkte instellen, zodat je gedurende de dag kunt variëren tussen verschillende smaken. Na gebruik is het schoonmaken van de machine een eitje. Je klikt eenvoudigweg de stoompijp los en reinigt hem vervolgens in de vaatwasser. Zo blijft je koffiemachine altijd hygiënisch en klaar voor gebruik. Kortom.

Pluspunten
  • Het uitschuifbare stoompijpje schuimt automatisch melk op vanuit jouw kopje voor een cappuccino of latte macchiato. Via het tekstdisplay begeleidt het apparaat je door een menu met keuze opties. Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Het uitschuifbare stoompijpje zal automatisch melk opschuimen vanuit jouw kopje voor een cappuccino of latte macchiato. Via het tekstdisplay zal het apparaat je begeleiden door een menu met keuzeopties. Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast.

Minpunten
  • Als je meerdere koppen achter elkaar zet, duurt het langer omdat je één kop koffie per keer zet.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic

Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic is 1,4 l.

Met Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ300 TF303E07 Zilver Metallic is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.