Elektrische producten

SMEG EGF03RDEU Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG EGF03RDEU Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG EGF03RDEU Rood.

Specificaties SMEG EGF03RDEU Rood

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG EGF03RDEU Rood

De SMEG EGF03RDEU Rood is een veelzijdige koffiemachine met een ingebouwde koffiemolen, tamper en melkkan. Met dit apparaat haal je een complete pistonmachine in huis waarmee je direct aan de slag kunt met het zetten van heerlijke koffie. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn de koffiebonen. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je tegelijkertijd een espresso zetten en melk opschuimen voor een cappuccino of latte macchiato. De ingebouwde manometer geeft je de mogelijkheid om de druk van de espresso aan te passen, zodat je de perfecte kop koffie kunt zetten. Met de SMEG EGF03RDEU Rood kun je zelf de maalgraad, temperatuur, hoeveelheid en pre-infusie profiel kiezen, waardoor je de espresso helemaal naar jouw persoonlijke smaak kunt bereiden. Het is belangrijk om te vermelden dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vereist. Het proces is minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine, maar met de SMEG EGF03RDEU Rood heb je alle tools en functies tot je beschikking om de kunst van het koffiezetten onder de knie te krijgen. Dus, als je bereid bent om wat tijd en moeite te investeren, word je beloond met een kop koffie die helemaal aan jouw smaakvoorkeuren voldoet.

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde koffiemolen zet je koffie met versgemalen koffiebonen. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem maak je snel een cappuccino met de juiste koffie- en melktemperatuur. Met behulp van de ingebouwde manometer kan je de druk zien waarmee je een espresso zet, zodat je jouw bereiding hierop kan aanpassen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet bij het koffiezetten zonder een display met keuzeopties in een menu.

Veelgestelde vragen over SMEG EGF03RDEU Rood

SMEG EGF03RDEU Rood is een Pistonmachine.

SMEG EGF03RDEU Rood is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG EGF03RDEU Rood is 2,4 l.

Met SMEG EGF03RDEU Rood kun je 2 zetten per keer.

SMEG EGF03RDEU Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.