Elektrische producten

Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Siemens verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black.

Specificaties Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

De Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is een stijlvolle en functionele koffiemachine die jouw favoriete melkspecialiteiten automatisch voor je opschuimt. Met de uitschuifbare stoompijp hoef je alleen maar je kopje met melk te vullen en de machine doet de rest. Na het opschuimen voegt de machine een heerlijk shot espresso toe, zodat je kunt genieten van een perfecte koffie-ervaring. Deze koffiemachine is eenvoudig te bedienen met de handige drukknoppen. Je kunt kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, zoals espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato en een speciale functie voor melk. Bovendien kun je de sterkte van elke koffiespecialiteit aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu 's ochtends behoefte hebt aan een sterke kop koffie of 's avonds wilt genieten van een mildere variant, met deze machine is alles mogelijk. De koffiemachine is ook zeer gebruiksvriendelijk als het gaat om schoonmaken. Je kunt de voorkant van de machine openen en eenvoudig de zetgroep eruit halen voor een grondige reiniging. Daarnaast is de stoompijp afneembaar en kan deze gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. Met de Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black haal je niet alleen een koffiemachine van hoge kwaliteit in huis, maar ook een apparaat dat gemak en gebruiksgemak biedt bij het bereiden van jouw favoriete koffiespecialite.

Pluspunten
  • Het uitschuifbare stoompijpje schuimt automatisch melk op vanuit jouw kopje voor een cappuccino of latte macchiato. Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je reinigt het stoompijpje gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Als je één kop koffie per keer zet, gaat het langer duren als je meerdere koppen achter elkaar zet.

Veelgestelde vragen over Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is een Volautomatische espressomachine.

Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is 1,4 l.

Met Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black kun je 2 zetten per keer.

Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.