Elektrische producten

JURA Z10 Aluminium White (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA Z10 Aluminium White (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA Z10 Aluminium White (EA).

Specificaties JURA Z10 Aluminium White (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van JURA Z10 Aluminium White (EA)

Met de JURA Z10 Aluminium White (EA) geniet je niet alleen van een breed scala aan warme koffiedranken, maar zet je ook moeiteloos heerlijke ijskoffies met slechts één druk op de knop. Naast de klassieke koffiespecialiteiten kun je met deze machine ook genieten van een verfrissende cold brew. Het innovatieve Cold Extraction Process zorgt ervoor dat de koffiemachine koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie perst, waardoor de aroma's perfect vrijkomen. De slimme bonenmaler van de JURA Z10 herkent automatisch de geselecteerde koffiespecialiteit en past de maalfijnheid hierop aan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de maalgraad. Wil je echter de sterkte van je koffie naar eigen wens aanpassen? Geen probleem! Met het gebruiksvriendelijke touchscreen display kun je gemakkelijk de gewenste sterkte instellen. Bovendien kun je de koffiemachine ook bedienen via de handige bijgeleverde Wifi Connect app. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt het apparaat gerepareerd of worden de onderdelen vervangen door JURA zelf. Met de JURA Z10 Aluminium White (EA) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een apparaat dat weinig onderhoud vergt en een uitstekende duurzaamheid biedt.

Pluspunten
  • Je serveert ook ijskoffie, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De intelligente koffiemolen detecteert de door jou gekozen koffiespecialiteit en past de maalgraad snel aan. Met de bijgeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Tegelijkertijd zet je geen 2 melkspecialiteiten.

Veelgestelde vragen over JURA Z10 Aluminium White (EA)

JURA Z10 Aluminium White (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA Z10 Aluminium White (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA Z10 Aluminium White (EA) is 2,4 l.

Met JURA Z10 Aluminium White (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA Z10 Aluminium White (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.