Elektrische producten

JURA Z10 Aluminium Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA Z10 Aluminium Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA Z10 Aluminium Black (EA).

Specificaties JURA Z10 Aluminium Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van JURA Z10 Aluminium Black (EA)

Met de JURA Z10 Aluminium Black (EA) kun je niet alleen genieten van een breed scala aan warme koffies, maar je kunt ook met één druk op de knop ijskoffies zetten. Naast de klassieke koffiespecialiteiten kun je nu ook genieten van een heerlijke cold brew. Dankzij het Cold Extraction Process wordt koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie geperst, waardoor je een verfrissende koffie krijgt met volledig vrijgekomen aroma's. De slimme bonenmaler van de JURA Z10 herkent automatisch de gekozen koffiespecialiteit en past de maalfijnheid daarop aan, zodat je zelf niet de maalgraad hoeft in te stellen. Wil je echter toch de sterkte van je koffie zelf bepalen? Dat kan eenvoudig via het touchscreen display. Bovendien kun je de koffiemachine ook bedienen via de handige app die wordt meegeleverd, dankzij de Wifi Connect-functie. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. JURA staat bekend om hun uitstekende service en garandeert deze garantie door middel van reparatie of vervanging van onderdelen of het gehele apparaat. Daarnaast vereist de JURA Z10 weinig onderhoud en is deze zeer stevig gebouwd, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Je kunt ook ijskoffie zetten, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De slimme bonenmaler herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past de maalfijnheid snel aan. Met de meegeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Je zet geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA Z10 Aluminium Black (EA)

JURA Z10 Aluminium Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA Z10 Aluminium Black (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA Z10 Aluminium Black (EA) is 2,4 l.

Met JURA Z10 Aluminium Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA Z10 Aluminium Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.