Elektrische producten

KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen.

Specificaties KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen

Met de KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen heb je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke espresso gemaakt van versgemalen koffiebonen. De koffiemolen maalt de bonen direct fijn voor gebruik in de pistonmachine. Beide apparaten zijn uitgevoerd in dezelfde prachtige kleur en stijl, waardoor ze direct de aandacht trekken op je aanrecht. De pistonmachine heeft een robuust design met een stevige metalen behuizing. Je kunt tegelijkertijd 1 of 2 shots espresso bereiden. Voor het beste resultaat zorgt de machine ervoor dat de temperatuur tijdens het zetten van de koffie constant blijft. De bonenmaler biedt maar liefst 70 verschillende maalstanden, zodat je je koffie precies naar wens kunt malen. Plaats de filterdrager in de houder en stel met de draaiknop het gewenste aantal kopjes koffie in. Zodra de koffie in de filterdrager zit, druk je deze aan met de bijgeleverde tamper. Met de stoompijp kun je melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino. Gebruik hiervoor de meegeleverde melkkan. Let op: het vergt tijd en geduld om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie kunt zetten. Het proces is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine, maar het resultaat is absoluut de moeite waard.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kunt u koffiebonen op 70 verschillende niveaus malen. Een espressomachine met een metalen behuizing is duurzamer dan een machine van kunststof. De filterhouder heeft een platte onderkant, waardoor u de koffie gelijkmatig kunt aandrukken.

Minpunten
  • De pistonmachine ontbreekt een display, wat betekent dat de machine je niet begeleidt tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen

KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen is een Pistonmachine.

KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen is 1,4 l.

Met KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

KitchenAid 5KES6503ECA Keizerrood + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.