Elektrische producten

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB.

Specificaties De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

Met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je genieten van heerlijke espresso's, koffie en long koffie. De long koffie heeft een vergelijkbare smaak als filterkoffie en is dus wat milder van smaak. Je kunt de sterkte van elke kop koffie apart instellen met behulp van de grote draaiknop. Op deze manier kun je afwisselen tussen een sterke espresso en een milde koffie, precies zoals jij het lekker vindt. Deze machine is perfect afgesteld op de juiste temperatuur en maalt alleen de benodigde hoeveelheid koffiebonen per keer. Hierdoor behouden de bonen hun beste aroma en heb je altijd een kopje verse koffie. Heb je af en toe behoefte aan een cafeïnevrije koffie? Geen probleem! Met het aparte vakje kun je gemalen koffie gebruiken voor een cafeïnevrij kopje koffie. Daarnaast kun je met de handige stoompijp zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte. En als er onverhoopt iets misgaat met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Dus je bent altijd verzekerd van een perfect werkende koffiemachine. Kortom, met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Met de Long Coffee functie kun je een kop koffie zetten die smaakt als filterkoffie. Pas de hoeveelheid en het aroma van je koffie zelf aan. Maak eenvoudig een decafé koffie met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met de stoompijp, wat het zetten van een cappuccino minder snel en gemakkelijk maakt. Zonder een display begeleidt het apparaat je niet door een menu met opties tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.